Plasztikai sebészet és esztétikai kezelések Budapesten

Budapesten, a főváros szívében elhelyezkedő rendelő luxus környezetben kínálja profi, nemzetközileg is elismert hazai plasztikai sebészek szolgáltatásait.

Itt találkozhatott már velünk:

20+

fős orvoscsapat és személyzet

2

Partner klinika

10,000+

elvégzett plasztikai műtét

25+

kórházi ágy

A plasztikai sebészet napjainkban

A plasztikai sebészetnek két nagy területe létezik. Az első, amire mindenki gondol, az esztétikai eljárások. Ehhez a területhez a szépészeti beavatkozások tartoznak, amik nélkül ugyan a páciensek tudnának élni, de a pozitív önértékeléshez, önbecsüléshez szükségük van külső beavatkozásra.

A másik területe, amikor a beavatkozás célja a rekonstrukció vagy valamilyen egészségügyi probléma kezelése. Ebben az esetben a teljes élethez a páciensnek szüksége van a beavatkozásra.

Mellnagyobbítás saját zsírral

A legkorszerűbb technikák a szépség szolgálatában

A kiszélesedett repertoár és a plasztikai sebészet iránti megnövekedett érdeklődés az orvosi technológiák és módszerek fejlődéséhez vezetett. Ráadásul az elmúlt pár évtizedben ugrásszerűen fejlődött a plasztikai sebészet során alkalmazott eszközök és módszerek minősége is.

Például a poliuretán hab bevonatú mellimplantátumok tartóssága minden korábbi elképzelést felülmúlt, és akár egy életen át funkcionál. De itt megemlíthetnénk akár a kohezív géllel töltött és texturált mellimplantátumokat is, amik a korszerűbb eljárásoknak köszönhetően időtállóbbak, így akár 20-25 évet is bírnak.

Tehát a plasztikai sebészeti beavatkozásoknál már jóval többről van szó, mint esztétikai változtatásokról. Az új, komplexebb és tartósabb eljárások következtében a páciensek javul az életminősége, az önbizalma megnő és testi-lelki harmóniában tudják élni az életüket.

Szolgáltatások

A klinikán mindenki megtalálja a számára szükséges plasztikai beavatkozást

mellplasztika banner

Ismerje meg a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás lehetőségeit és fajtáit!

zsírleszívás header

A makacs zsírpárnák és nagyobb felesleg hatékony ellenszere a zsírleszívás!

Fiatalodjon éveket 1-2 óra alatt arcplasztikai beavatkozás segítségével!

hasplasztika banner

Megereszkedett a bőre szülés vagy nagyobb fogyás után? A megoldás a hasplasztika!

orrplasztika banner

Az orrplasztika az esztétikai előnyökön kívül egészségügyi pozitívumokat is magában hordoz!

gynecomastia műtét banner

A férfi mellnagyobbodás ellen fellépni eredményesen csak a gynecomastia műtéttel lehetséges!

intim lézer kezelés

Intim területek problémájának korszerű és eredményes megoldása az intim lézeres kezelés

A plasztikai beavatkozások menete

A plasztikai beavatkozás menete három szakaszra bontható.

  1. Az előzetes felkészülés, konzultációs szakaszra, 
  2. a beavatkozásra és
  3. a beavatkozást követő gyógyulási időszakra.

Ezek a szakaszok egyéntől és beavatkozástól függően eltérőek lehetnek, viszont jó, ha tisztában van vele, hogy alap esetben mire számíthat.

Felkészülés a plasztikai műtétre

Az előzetes, konzultációs szakasz lényege, hogy mind testben, mind lélekben felkészítsük a pácienst a beavatkozásra. A folyamat minden esetben egy személyes konzultációval kezdődik, amikor a szakorvos és a páciens egyeztetnek arról, hogy mi lenne az ideális cél.

Ezután a plasztikai sebész tájékoztatást ad a lehetséges beavatkozásokról, majd pedig felírja a szükséges vizsgálatok elvégzését. Minden beavatkozás előtt más vizsgálatra van szükség területtől függően. Azonban vérvizsgálatra és EKG-ra biztosan készülhet! Ha az eredmények megérkeztek, és a páciens egészségügyi állapota lehetővé teszi a beavatkozást, akkor a szakorvos és a páciens kijelölik a beavatkozás napját. Ezen kívül, ha szükséges, akkor a beavatkozás előtti időszakban vitaminokat szedését és diéta követését is előírhatja az orvos.

Végül pedig a plasztikai sebész még egyszer, lépésről-lépésre elmondja, hogyan fog történni a plasztikai műtét. Ebben az időszakban fontos, hogy a páciens is felkészüljön lélekben. Érdemes előre elvégezni a bevásárlást és az egyéb feladatokat, és megkérni a családot és a barátot, hogy segítsenek a lábadozás alatt.

A beavatkozás menete

A középső szakasz maga a beavatkozás. A beavatkozás napját illetően van szabály, amit szükséges betartani. Ilyen például, hogy a beavatkozás előtti 6-8 órában nem szabad szilárd táplálékot fogyasztani. Fokozottan figyelni kell a megfelelő folyadékmennyiség fogyasztására, illetve ajánlott a dohányzást is felfüggeszteni erre az időre. A beavatkozás előtt pár órával kell megérkezni a klinikára, ahol a nővérek felkészítik a műtétre.

A műtét időtartamát befolyásolja a szakterület, és a beavatkozás mértéke, de általában 2-3 órával kell számolni.  A műtét után a legtöbb plasztikai beavatkozás esetében szükséges minimum egy éjszakát megfigyelés alatt tölteni, és csak utána lehet elhagyni a klinikát. De vannak olyan kisebb műtétek is, amik nem igénylik a megfigyelést.

Gyógyulási időszak a műtét után

A harmadik szakasz a gyógyulási vagy lábadozási időszak. Ez a szakasz a klinika elhagyásától kezdődik. Az első pár nap alatt kifejezetten fontos, hogy a páciens sokat pihenjen és betartsa az előírásokat. A felépülés a legtöbb esetben 1-2 hónapot vesz igénybe, ami persze nagyban függ a beavatkozás menetétől és a páciens egészségügyi állapotától is.

Mellimplantátum beültetése esetében a páciens már gyógyultnak számít, amikor még a tokképződés javában tart. Így nem csak a gyógyulási, hanem a beépülési folyamatokkal is érdemes tisztában lenni, mielőtt belevágna a műtétbe. A belső hegek gyógyulása akár 1-2 évet is igénybe vehet, így érdemes félévente konzultáción részt venni, hogy a szakorvos megvizsgálja a folyamatot.

Esztétikai műtét, mint befektetés

Egy esztétikai műtétre úgy kell tekinteni, mint egy befektetésre. A legtöbb páciens a beavatkozás előtt nem tudott teljes életet élni, és szükségük volt egy plasztikai műtétre, hogy az egészségügyi és esztétikai problémájuk ne akadályozza őket a kiteljesedésben. A műtét után jellemzően megnő a páciensek önbecsülése, magabiztosnak és teljesnek érzik magukat, amit más módon nem tudtak volna elérni. Ez pedig kiváló befektetés!

Gondolja át, konzultáljon  szakorvossal! Lehet, hogy már egy kisebb beavatkozás is elegendő lenne ahhoz, hogy boldog és teljes legyen az élete. Egy kisebb zsírleszívás például már képes megadni az önbizalmat a pártalálásban, munkában vagy akár a strandon! Ha pedig úgy érzi, hogy ennél többre van szüksége, akkor is gondoljon rá úgy, hogy egy mellplasztikai műtéttel 20-25 évre elégedett lesz a kebleivel, ezért pedig már nem is olyan magas az összeg.

Prémium plasztikai sebészet Budapesten

A klinikán biztos lehet benne, hogy a legjobb kezelésben lesz része. Itt a legújabb módszerekkel és a legjobb körülmények között történnek a beavatkozások! Minden a páciens igényeinek megfelelően történik. A konzultációval, a vizsgálatokkal és az utókezeléssel kapcsolatban is pontos tájékoztatást kap és előre tudni fogja, hogy mikor, mi történik Önnel és milyen költségekkel kell számolnia.

A rengeteg érv közül szeretnénk kiemelni, hogy nálunk az első a páciens! Nemzetközileg is elismert szakorvosok a legmegfelelőbb eljárásokkal és technológiákkal végzik dolgukat, miközben munkatársaik folyamatosan azon dolgoznak, hogy Ön kényelmesen érezze magát a folyamat alatt. Ráadásul a klinika a város szívében, jól megközelíthető helyen van, mégis nyugodt, békés hangulata van az intézménynek.


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

A gombra kattintva jelentkezzen be egy vezető sebészhez még ma!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!