Intim lézeres kezelés

Tudjon meg mindent a kezelésről vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Az intimlézeres kezelés a nőgyógyászati intim lézeres kezelések közé tartozik. A lézer jótékony hatásait a 20. század második felében kezdték felfedezni, és az 1980-as, 1990-es években vált egyre népszerűbbé, olyannyira, hogy ma már az egyik legmodernebb technológiaként tartják számon. 

A lézert ebben az esetben nem sebészeti beavatkozások során használják fel a nőgyógyászatban, az intim területeken. Az intim területek elsősorban a kis-és nagyajkakkal, illetve a hüvellyel kapcsolatban kialakuló problémákat foglalják magukba. A lézeres kezelés a tökéletes megoldás arra, hogy az intim területek visszanyerjék esztétikai szépségüket, hibátlan működésüket, és újra egészségesek és fiatalosak legyenek.

intimlézer kezelés

Miért előnyös az intim lézer?

A páciensek általában megijednek a lézer gondolatától is, hiszen ezek az intim területek nagyon érzékenyek, és az emberek a lézert gyakran egy nagyon erős és veszélyes hatásként fogják fel, és ezért idegenkednek a lézeres kezelésektől.

Azonban ennek nincs alapja, mivel az intimlézeres kezelések egyáltalán nem olyan invazívak, mint elsőre hisszük, emellett pedig számos előnyük van: 

 • nem sérti fel a bőr felső hámrétegét
 • minden korosztálynak megoldást nyújt
 • fájdalommentes
 • nem jár vérzéssel 
 • hegmentes
 • helyreállítja az egészséges hüvelyflórát 
 • elősegíti a terület kollagéntermelését
 • biztonságos
 • támogatja a hüvely szöveteinek képződését
 • segít a bőr feszesítésében és regenerációjában
 • javítja a szexuális élet minőségét
 • hatékonyan lép fel a hüvelyszárazság ellen 
 • rugalmassá teszi a bőrt
 • megfiatalítja az intim területeket 
 • orvosolja a vizelettartási problémákat 
 • nem kell hozzá műtét
 • nincs lábadozási idő 
 • nincs szükség befeküdni a klinikára a beavatkozás után
 • nem kell sokféle orvosi vizsgálatot végezni a kezelés előtt
 • nincs altatás és érzéstelenítés
 • nem tesz kárt a hüvelyi nyálkahártyában 
 • korszerű innováció 
 • nem jár vágásokkal, bemetszésekkel 
 • minimális mellékhatása van

A nőgyógyászati intim lézeres kezelések fajtái

A nőgyógyászati intim lézer számos különböző problémát képes orvosolni, esztétikai és funkcionális problémákat egyaránt: 

A piacon számos különböző fajta lézer elérhető, de a általánosságban elmondható, hogy a lézersugarak szén-dioxidot is tartalmaznak. Ez teljesen veszélytelen. 

Mikor indokolt az intim lézer használata?

Az intimlézer azoknak a nőknek javasolt, akiknek az intim területein valamiféle esztétikai vagy egészségügyi probléma jelentkezik, és emiatt nem élheti úgy a mindennapjait, mint szeretné. Ez komoly hatással lehet a nők önbizalmára, magabiztosságára, egészségére és a szexuális életére, sőt, akár párkapcsolatára is.

Az emiatt fellépő gátlások, szorongásos tünetek és rossz érzések az életük minden területére kihatással vannak, és a nőiségüket sem tudják megélni annak teljességében, ezért érdemes a problémát mihamarabb orvosolni. Ahhoz, hogy visszatérhessünk a normális kerékvágásba, és újra elégedett és boldog életet élhessünk, válasszuk az intim lézeres kezeléseket!

Léteznek ugyanis más megoldások is, például krémek vagy egyéb műtéti beavatkozások, de a nőgyógyászati intim lézer az, ami a legeredményesebben képes orvosolni számos különböző problémát.

Mi okozhatja az intim területeken jelentkező problémákat? 

 • szülés
 • betegségek
 • sérülések
 • hormonális zavarok 
 • fejlődési rendellenességek
 • korábbi műtétek és beavatkozások
 • menopauza, azaz a változókor
 • az életkor előrehaladása 

Mikor jelentkeznek az intim problémák?

Az intim területek problémái bármilyen életkorban jelentkezhetnek, a nőgyógyászaton belül mégis gyakori eset az életkor előrehaladtával jelentkező kellemetlenségek orvoslása. Ahogyan a nők idősödnek, csökken az ösztrogéntermelés a szervezetükben, ami azzal jár, hogy a hüvelyfal vékonyabb lesz, a szövetek megereszkedhetnek, lazábbak lesznek és be is gyulladhatnak, illetve a természetes nedvességtartalom is csökkenhet. A női nemi hormon vagy tüszőhormon szintjének alacsonysága vezethet tehát inkontinenciához, azaz akaratlan vizeletfolyáshoz és hüvelyszárazsághoz is. 

Az évek elteltével csökken a szervezet kollagéntermelő képessége is. A bőrünk szöveteiben kollagénrostok vannak, melyek megnyúlhatnak és veszíthetnek rugalmasságukból. Emiatt a bőr lazább és gyengébb szerkezetű lesz, a hüvely pedig tágulhat. A lézeres kezelések hatékonyan képesek helyreállítani a kollagén termelődésének folyamatait a szervezetünkben.

Emellett a szülés, főleg a több gyermek szülése az, ami előidézheti a hüvelyi terület funkcionális rendellenességeit vagy esztétikai problémáit.  

Az intim lézeres beavatkozás előtt

A lézeres beavatkozás előtt a páciens részt vesz egy személyes konzultáción a nőgyógyásszal. A klinikán, igényes környezetben zajlik az egyéni konzultáció. A szakember ilyenkor megbeszéli a pácienssel, hogy mi a panasza, az hogyan orvosolható, milyen eredményt szeretne elérni, és hogy mi okból döntött a lézeres beavatkozás mellett.

A szakember célja az, hogy a személyre szabott segítséget nyújtson a páciensnek. Az orvos beszámol a lézeres kezelések jellegzetességeiről és hatásmechanizmusáról. A páciens minden információt megkap ahhoz, hogy magabiztosan dönthessen az intim lézeres kezelés igénybevétele mellett. 

A konzultáción fény derül arra, hogy hogyan zajlik a műtét, milyen eredményre lehet számítani, valamint arra is, hogy milyen esetleges komplikációk merülhetnek fel. Az orvos elmondja, ezek hogyan előzhetőek meg, és mit tehetünk a lehető legesztétikusabb regeneráció érdekében.

Az orvos beszámol az elképzelhető mellékhatásokról is, bár ezek tényleg minimálisak az intim lézer esetén. A beavatkozás előtt érdemes elmenni rákszűrésre. Egyéb előkészületekre viszont nincsen kifejezetten szükség, nem kell másmilyen orvosi vizsgálatokra menni. Fordítsunk figyelmet a lelki felkészülésre is! 

Az intim lézeres kezelés menete

Az intim lézeres beavatkozások általában nem egy, hanem több alkalmat jelentenek. Leggyakrabban 3-4 alkalomra van szükség a legjobb eredmény elérése érdekében.

Az orvos első feladata a kezelés során a lézerberendezés helyes beállítása. Az intimlézeres kezelések során használt lézer számos tulajdonsága személyre szabható, például, hogy a bőr mely rétegére hasson a lézer, milyen mélyen érje az adott terület bőrszöveteit, illetve mennyire legyen magas a lézer hőmérséklete.

Egy beavatkozás átlagosan 20-30 perc hosszúságú. A beavatkozás teljesen fájdalommentes. mert a lézersugarak mindig csak egy bizonyos pontot céloznak a bőr felületén. Nincsen szükség sem altatásra, sem érzéstelenítésre.

Az intim lézeres kezelés hatása

Az intim lézeres beavatkozás hatására a hüvely fala vastagabb lesz, a vérellátása és a kollagéntermelése pedig jelentős mértékben fokozódik. A terület szövetei erősebbé válnak. A hüvelyhám szerkezete helyreáll, a hüvelyfal pedig feszesebb lesz.

Az intim lézeres kezelés után visszaáll a hüvely és az intim területek egészsége és fiatalos szépsége. Ez elősegíti a páciens önbizalmának és jó közérzetének, lelki egyensúlyának és egészséges szexuális életének helyreállítását.

A páciens újra jól érezheti magát a bőrében. Az intim területek textúrája és frissessége helyreáll. A szexuális élet ismét kielégítő és boldog lehet. A szorongás elhárul, és ismét felszabadultan élhetjük meg nőiségünket és szexualitásunkat. 

Az intim lézeres kezelés után

A intim lézeres kezelés után a páciens azonnal hazamehet. Hatalmas előny, hogy nem kell utána a klinikán tartózkodni, illetve azonnal visszatérhetünk a mindennapi teendőinkhez és szokásos rutinunkhoz. Az intimlézeres beavatkozás után nem szükséges utókezelésekre járni.

A kezelést követő első egy hétben érdemes kerülni a szexuális életet, valamint az ülőfürdőt. Esetleges mellékhatások előfordulhatnak, de ezek egyáltalán nem komoly komplikációk, és hamar elmúlnak. 

A kezelés hatása azonban nem érezhető azonnal, mert a kollagéntermelődés és a regeneráció időt vesz igénybe. A végleges eredmény eléréshez szükség van 2-3 hónapra is, viszont ez éveken át tart. A hatás természetesen függ a páciens életkorától és egészségi állapotától is. Ha a páciens szeretné, egy évvel a kezelés után meg lehet ismételni a beavatkozást annak érdekében, hogy az elért eredmények tovább tartsanak. 

Az intim lézeres kezelés ára 

Egy alkalom intim lézeres kezelés ára 150 000 forint. 

1 alkalom

150 000 Ft

2 alkalom

300 000 Ft

3 alkalom

450 000 Ft

5 alkalom

500 000 Ft

intim lézer konzultáció

25 000 Ft

A jelenlegi akció keretében 500 000 forintért öt alkalom intimlézer kezelés vehető igénybe 750 000 Ft helyett.

A konzultáció díja levonásra kerül a kezelés árából, amennyiben a jelentkező fél éven belül átesik a beavatkozáson. További információkért kérjen egyéni konzultációt! 


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!