Intim lézeres kezelés

Tudjon meg mindent a kezelésről vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Az intimlézeres kezelés a nőgyógyászati intim lézeres kezelések közé tartozik. A lézer jótékony hatásait a 20. század második felében kezdték felfedezni, és az 1980-as, 1990-es években vált egyre népszerűbbé, olyannyira, hogy ma már az egyik legmodernebb technológiaként tartják számon. 

A lézert ebben az esetben nem sebészeti beavatkozások során használják fel a nőgyógyászatban, az intim területeken. Az intim területek elsősorban a kis-és nagyajkakkal, illetve a hüvellyel kapcsolatban kialakuló problémákat foglalják magukba. A lézeres kezelés a tökéletes megoldás arra, hogy az intim területek visszanyerjék esztétikai szépségüket, hibátlan működésüket, és újra egészségesek és fiatalosak legyenek.

intimlézer kezelés

Miért előnyös az intim lézer?

A páciensek általában megijednek a lézer gondolatától is, hiszen ezek az intim területek nagyon érzékenyek, és az emberek a lézert gyakran egy nagyon erős és veszélyes hatásként fogják fel, és ezért idegenkednek a lézeres kezelésektől.

Azonban ennek nincs alapja, mivel az intimlézeres kezelések egyáltalán nem olyan invazívak, mint elsőre hisszük, emellett pedig számos előnyük van: 

 • nem sérti fel a bőr felső hámrétegét
 • minden korosztálynak megoldást nyújt
 • fájdalommentes
 • nem jár vérzéssel 
 • hegmentes
 • helyreállítja az egészséges hüvelyflórát 
 • elősegíti a terület kollagéntermelését
 • biztonságos
 • támogatja a hüvely szöveteinek képződését
 • segít a bőr feszesítésében és regenerációjában
 • javítja a szexuális élet minőségét
 • hatékonyan lép fel a hüvelyszárazság ellen 
 • rugalmassá teszi a bőrt
 • megfiatalítja az intim területeket 
 • orvosolja a vizelettartási problémákat 
 • nem kell hozzá műtét
 • nincs lábadozási idő 
 • nincs szükség befeküdni a klinikára a beavatkozás után
 • nem kell sokféle orvosi vizsgálatot végezni a kezelés előtt
 • nincs altatás és érzéstelenítés
 • nem tesz kárt a hüvelyi nyálkahártyában 
 • korszerű innováció 
 • nem jár vágásokkal, bemetszésekkel 
 • minimális mellékhatása van

A nőgyógyászati intim lézeres kezelések fajtái

A nőgyógyászati intim lézer számos különböző problémát képes orvosolni, esztétikai és funkcionális problémákat egyaránt: 

A piacon számos különböző fajta lézer elérhető, de a általánosságban elmondható, hogy a lézersugarak szén-dioxidot is tartalmaznak. Ez teljesen veszélytelen. 

Mikor indokolt az intim lézer használata?

Az intimlézer azoknak a nőknek javasolt, akiknek az intim területein valamiféle esztétikai vagy egészségügyi probléma jelentkezik, és emiatt nem élheti úgy a mindennapjait, mint szeretné. Ez komoly hatással lehet a nők önbizalmára, magabiztosságára, egészségére és a szexuális életére, sőt, akár párkapcsolatára is.

Az emiatt fellépő gátlások, szorongásos tünetek és rossz érzések az életük minden területére kihatással vannak, és a nőiségüket sem tudják megélni annak teljességében, ezért érdemes a problémát mihamarabb orvosolni. Ahhoz, hogy visszatérhessünk a normális kerékvágásba, és újra elégedett és boldog életet élhessünk, válasszuk az intim lézeres kezeléseket!

Léteznek ugyanis más megoldások is, például krémek vagy egyéb műtéti beavatkozások, de a nőgyógyászati intim lézer az, ami a legeredményesebben képes orvosolni számos különböző problémát.

Mi okozhatja az intim területeken jelentkező problémákat? 

 • szülés
 • betegségek
 • sérülések
 • hormonális zavarok 
 • fejlődési rendellenességek
 • korábbi műtétek és beavatkozások
 • menopauza, azaz a változókor
 • az életkor előrehaladása 

Mikor jelentkeznek az intim problémák?

Az intim területek problémái bármilyen életkorban jelentkezhetnek, a nőgyógyászaton belül mégis gyakori eset az életkor előrehaladtával jelentkező kellemetlenségek orvoslása. Ahogyan a nők idősödnek, csökken az ösztrogéntermelés a szervezetükben, ami azzal jár, hogy a hüvelyfal vékonyabb lesz, a szövetek megereszkedhetnek, lazábbak lesznek és be is gyulladhatnak, illetve a természetes nedvességtartalom is csökkenhet. A női nemi hormon vagy tüszőhormon szintjének alacsonysága vezethet tehát inkontinenciához, azaz akaratlan vizeletfolyáshoz és hüvelyszárazsághoz is. 

Az évek elteltével csökken a szervezet kollagéntermelő képessége is. A bőrünk szöveteiben kollagénrostok vannak, melyek megnyúlhatnak és veszíthetnek rugalmasságukból. Emiatt a bőr lazább és gyengébb szerkezetű lesz, a hüvely pedig tágulhat. A lézeres kezelések hatékonyan képesek helyreállítani a kollagén termelődésének folyamatait a szervezetünkben.

Emellett a szülés, főleg a több gyermek szülése az, ami előidézheti a hüvelyi terület funkcionális rendellenességeit vagy esztétikai problémáit.  

Az intim lézeres beavatkozás előtt

A lézeres beavatkozás előtt a páciens részt vesz egy személyes konzultáción a nőgyógyásszal. A klinikán, igényes környezetben zajlik az egyéni konzultáció. A szakember ilyenkor megbeszéli a pácienssel, hogy mi a panasza, az hogyan orvosolható, milyen eredményt szeretne elérni, és hogy mi okból döntött a lézeres beavatkozás mellett.

A szakember célja az, hogy a személyre szabott segítséget nyújtson a páciensnek. Az orvos beszámol a lézeres kezelések jellegzetességeiről és hatásmechanizmusáról. A páciens minden információt megkap ahhoz, hogy magabiztosan dönthessen az intim lézeres kezelés igénybevétele mellett. 

A konzultáción fény derül arra, hogy hogyan zajlik a műtét, milyen eredményre lehet számítani, valamint arra is, hogy milyen esetleges komplikációk merülhetnek fel. Az orvos elmondja, ezek hogyan előzhetőek meg, és mit tehetünk a lehető legesztétikusabb regeneráció érdekében.

Az orvos beszámol az elképzelhető mellékhatásokról is, bár ezek tényleg minimálisak az intim lézer esetén. A beavatkozás előtt érdemes elmenni rákszűrésre. Egyéb előkészületekre viszont nincsen kifejezetten szükség, nem kell másmilyen orvosi vizsgálatokra menni. Fordítsunk figyelmet a lelki felkészülésre is! 

Az intim lézeres kezelés menete

Az intim lézeres beavatkozások általában nem egy, hanem több alkalmat jelentenek. Leggyakrabban 3-4 alkalomra van szükség a legjobb eredmény elérése érdekében.

Az orvos első feladata a kezelés során a lézerberendezés helyes beállítása. Az intimlézeres kezelések során használt lézer számos tulajdonsága személyre szabható, például, hogy a bőr mely rétegére hasson a lézer, milyen mélyen érje az adott terület bőrszöveteit, illetve mennyire legyen magas a lézer hőmérséklete.

Egy beavatkozás átlagosan 20-30 perc hosszúságú. A beavatkozás teljesen fájdalommentes. mert a lézersugarak mindig csak egy bizonyos pontot céloznak a bőr felületén. Nincsen szükség sem altatásra, sem érzéstelenítésre.

Az intim lézeres kezelés hatása

Az intim lézeres beavatkozás hatására a hüvely fala vastagabb lesz, a vérellátása és a kollagéntermelése pedig jelentős mértékben fokozódik. A terület szövetei erősebbé válnak. A hüvelyhám szerkezete helyreáll, a hüvelyfal pedig feszesebb lesz.

Az intim lézeres kezelés után visszaáll a hüvely és az intim területek egészsége és fiatalos szépsége. Ez elősegíti a páciens önbizalmának és jó közérzetének, lelki egyensúlyának és egészséges szexuális életének helyreállítását.

A páciens újra jól érezheti magát a bőrében. Az intim területek textúrája és frissessége helyreáll. A szexuális élet ismét kielégítő és boldog lehet. A szorongás elhárul, és ismét felszabadultan élhetjük meg nőiségünket és szexualitásunkat. 

Az intim lézeres kezelés után

A intim lézeres kezelés után a páciens azonnal hazamehet. Hatalmas előny, hogy nem kell utána a klinikán tartózkodni, illetve azonnal visszatérhetünk a mindennapi teendőinkhez és szokásos rutinunkhoz. Az intimlézeres beavatkozás után nem szükséges utókezelésekre járni.

A kezelést követő első egy hétben érdemes kerülni a szexuális életet, valamint az ülőfürdőt. Esetleges mellékhatások előfordulhatnak, de ezek egyáltalán nem komoly komplikációk, és hamar elmúlnak. 

A kezelés hatása azonban nem érezhető azonnal, mert a kollagéntermelődés és a regeneráció időt vesz igénybe. A végleges eredmény eléréshez szükség van 2-3 hónapra is, viszont ez éveken át tart. A hatás természetesen függ a páciens életkorától és egészségi állapotától is. Ha a páciens szeretné, egy évvel a kezelés után meg lehet ismételni a beavatkozást annak érdekében, hogy az elért eredmények tovább tartsanak. 

Az intim lézeres kezelés ára 

Egy alkalom intim lézeres kezelés ára 190 000 forint. 

egy alkalom

190 000 Ft

két alkalom

380 000 Ft

három + két garanciális alkalom

480 000 Ft

intimlézer konzultáció

ingyenes

A jelenlegi akció keretében 480 000 forintért három alkalom intimlézer kezelés vehető igénybe 570 000 Ft helyett.

További információkért kérjen egyéni konzultációt! 


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!