Szájfeltöltés, hyaluronsavas ajakfeltöltés ára, fajtái, menete, után

Tudjon meg mindent a kezelésről vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Az ajakfeltöltés egy egyre népszerűbb esztétikai kezelés. Nemcsak azok számára lehet előnyös a beavatkozás, akik szeretnék ajkukat teltebbé varázsolni. Azoknak is kiváló lehetőség, akik szeretnének megszabadulni a száj körüli ráncoktól, vagy csak szimmetrikusabbá szeretnék tenni ajkaikat. A száj formája igen fontos esztétikai szempont a nőknél. A korrekciónak többféle típusa van és az egyéni adottságokat is figyelembe kell venni a beavatkozás megtervezésénél. Erre plasztikai sebészünkkel már az első konzultáció keretein belül sort kerítünk.

De mi az, amit mindenképpen figyelembe kell venni, mielőtt rászánjuk magunkat a műtétre?  Ebben a cikkben elmondjuk, amit az ajakfeltöltéssel kapcsolatban tudnia kell.

Az ajakfeltöltés fajtái

A legjobb és legbiztonságosabb fajta a hyaluronsavas ajakfeltöltés. Az eljárást igény szerint akárhányszor meg lehet ismételni, de az eljárás nem annyira költséges. Ezzel a móddal nagyon szép eredmény érhető el és 100%-ban biztonságos.

Az ajakfeltöltésnek létezik még két további fajtája melyet megemlítünk, de nem javasoljuk annak elvégzését. Az ajaknagyobbítás történhet implantátum beültetésével, ami bár hosszútávú megoldást nyújt, de ez a technika igencsak elavultnak számít. A másik opció a saját zsíros feltöltés, ami elég bonyolult módszer, emiatt pedig elég költséges is.

Szájfeltöltés hialuronsavval - a kezelés menete

Az szájfelföltés kis beavatkozásnak számít, ezért nem altatással, hanem helyi érzéstelenítéssel zajlik. A műtét csak 20-30 percet vesz igénybe. Ez az érzéstelenítő a fogorvosi kezelésekhez hasonlóan a szájat és a körülötte lévő szöveteket elzsibbasztja, elérzésteleníti. A sebész a töltőanyagot az ajakpír és a bőr között fecskendezi be, nagyjából 2-3 milliméter mélyen. Ez a kontúr megformálásához szükséges. Így az eredmény kifinomult és határozott vonalú lesz, de nem túl erős. Az ajkak teltebbé tételéhez száj belső részéről kell befecskendezni a töltőanyagot. A sebész, a nagyobb lefedettség és tökéletes eloszlás érdekében, több helyen is fecskendez, miközben kifelé húzza a tűt. A töltőanyag általában felszívódó típusú hyaluronsav, ami 10-14 hónapig tartja meg a kívánt hatást.

ajakfeltöltés

Szájfeltöltés után

Az ajakfeltöltés után enyhe feszülő érzésre, az ajkak érzéketlenségére és bőrpírre lehet számítani. Ez rövid időn belül teljesen elmúlik. Figyelni kell, hogy az első két-három napban ne érjen túl sokszor a szájához. Ilyenkor nem szabad tapogatni vagy nyomkodni, kerüljük a rágógumizást és óvatosan mossunk fogat. Az első napok elteltével már tehet fel sminket. Szoláriumba legalább egy hónapig ne menjen.

Az eredmény

Az ajakfeltöltés eredménye teltebb, kontúrosabb ajkak. A száj körüli ráncok elmúlnak, a bőr kisimul és megfiatalodik. A hyaluronsavas feltöltés maximális és természetes hatást kölcsönöz szájnak.

A hyaluronsavas ajakfeltöltés ára

A szájfeltöltés ára 90.000 Ft/0,55 ml hyaluronsavas töltőanyag. Hogy mennyi szükséges, az az egyén ajkainak formájától, illetve az elérni kívánt mérettől függ. Az árat orvosa előre meg fogja állapítani, miután megtervezte a kezelést. A plasztikai sebész felméri, hogy mennyi töltőanyagra lesz szükség, így a konzultáció során megtudhatja a pontos összeget.


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!