Szájfeltöltés, hyaluronsavas ajakfeltöltés ára, fajtái, menete, után

Tudjon meg mindent a kezelésről vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Az ajakfeltöltés egy egyre népszerűbb esztétikai kezelés. Nemcsak azok számára lehet előnyös a beavatkozás, akik szeretnék ajkukat teltebbé varázsolni. Azoknak is kiváló lehetőség, akik szeretnének megszabadulni a száj körüli ráncoktól, vagy csak szimmetrikusabbá szeretnék tenni ajkaikat. A száj formája igen fontos esztétikai szempont a nőknél. A korrekciónak többféle típusa van és az egyéni adottságokat is figyelembe kell venni a beavatkozás megtervezésénél. Erre plasztikai sebészünkkel már az első konzultáció keretein belül sort kerítünk.

De mi az, amit mindenképpen figyelembe kell venni, mielőtt rászánjuk magunkat a műtétre?  Ebben a cikkben elmondjuk, amit az ajakfeltöltéssel kapcsolatban tudnia kell.

Az ajakfeltöltés fajtái

A legjobb és legbiztonságosabb fajta a hyaluronsavas ajakfeltöltés. Az eljárást igény szerint akárhányszor meg lehet ismételni, de az eljárás nem annyira költséges. Ezzel a móddal nagyon szép eredmény érhető el és 100%-ban biztonságos.

Az ajakfeltöltésnek létezik még két további fajtája melyet megemlítünk, de nem javasoljuk annak elvégzését. Az ajaknagyobbítás történhet implantátum beültetésével, ami bár hosszútávú megoldást nyújt, de ez a technika igencsak elavultnak számít. A másik opció a saját zsíros feltöltés, ami elég bonyolult módszer, emiatt pedig elég költséges is.

Szájfeltöltés hialuronsavval - a kezelés menete

Az szájfelföltés kis beavatkozásnak számít, ezért nem altatással, hanem helyi érzéstelenítéssel zajlik. A műtét csak 20-30 percet vesz igénybe. Ez az érzéstelenítő a fogorvosi kezelésekhez hasonlóan a szájat és a körülötte lévő szöveteket elzsibbasztja, elérzésteleníti. A sebész a töltőanyagot az ajakpír és a bőr között fecskendezi be, nagyjából 2-3 milliméter mélyen. Ez a kontúr megformálásához szükséges. Így az eredmény kifinomult és határozott vonalú lesz, de nem túl erős. Az ajkak teltebbé tételéhez száj belső részéről kell befecskendezni a töltőanyagot. A sebész, a nagyobb lefedettség és tökéletes eloszlás érdekében, több helyen is fecskendez, miközben kifelé húzza a tűt. A töltőanyag általában felszívódó típusú hyaluronsav, ami 10-14 hónapig tartja meg a kívánt hatást.

ajakfeltöltés

Szájfeltöltés után

Az ajakfeltöltés után enyhe feszülő érzésre, az ajkak érzéketlenségére és bőrpírre lehet számítani. Ez rövid időn belül teljesen elmúlik. Figyelni kell, hogy az első két-három napban ne érjen túl sokszor a szájához. Ilyenkor nem szabad tapogatni vagy nyomkodni, kerüljük a rágógumizást és óvatosan mossunk fogat. Az első napok elteltével már tehet fel sminket. Szoláriumba legalább egy hónapig ne menjen.

Az eredmény

Az ajakfeltöltés eredménye teltebb, kontúrosabb ajkak. A száj körüli ráncok elmúlnak, a bőr kisimul és megfiatalodik. A hyaluronsavas feltöltés maximális és természetes hatást kölcsönöz szájnak.

A hyaluronsavas ajakfeltöltés ára

A szájfeltöltés ára 100.000 Ft/0,55 ml hyaluronsavas töltőanyag. 1,1 ml töltőanyag esetén pedig 170.000 Ft az ajakfeltöltés ára. Hogy mennyi szükséges, az az egyén ajkainak formájától, illetve az elérni kívánt mérettől függ. Az árat orvosa előre meg fogja állapítani, miután megtervezte a kezelést. A plasztikai sebész felméri, hogy mennyi töltőanyagra lesz szükség, így a konzultáció során megtudhatja a pontos összeget.


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!