Férfi mellizom-nagyobbítás

Tudjon meg mindent a műtétről vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

A férfi mellizom-nagyobbítás olyan plasztikai sebészeti beavatkozás, amellyel a mellkast férfi mellimplantátum beültetésével formálják a ma esztétikailag ideálisnak tartott, sportos és férfias megjelenésre.

Mellimplantátum beültetésével elérhető a formás, izmos férfi felsőtest abban az esetben is, amikor az pusztán edzéssel nem megvalósítható, a mellizmok térfogatának gyarapodása ugyanis genetikailag meghatározott és behatárolt. A plasztikai sebészeti beavatkozás során beültetett mellimplantátum esztétikailag előnyös formában pótolja a hiányzó mellizomtérfogatot.

A férfi mellizom-nagyobbítás sokszor a férfi mellplasztika szinonimája, ebbe a kategóriába azonban a gynecomastia műtét is beletartozik.

Kinek ajánlott a férfi mellizom-nagyobbítás?

A férfi mellizom-nagyobbítás azoknak a férfiaknak ajánlott, akik

  • elégedetlenek felsőtestük izmosságával,
  • edzés mellett sem erősödött a kívánt mértékben mellizmuk,
  • esetleg aszimmetrikusan fejlődött,
  • önértékelési zavarokkal küzdenek elégtelen megjelenésük miatt,
  • szeretnének gyors és hosszú távú megoldást esztétikai problémájukra.
férfi mellizom nagyobbítás

A férfi mellizom-nagyobbítás menete

A férfi mellizom-nagyobbítás ma már gyakori, viszonylag egyszerűen kivitelezhető plasztikai sebészeti beavatkozás.

  1. Az előkészületek első lépése az első konzultáció, melynek során a páciens és az orvos személyre szabottan egyeztetik az igényeket és lehetőségeket, megbeszélik a beavatkozás és gyógyulás menetét, esetleges szövődmények rizikóját. A műtétre készülve a páciens  (folyadékfogyasztásra, vitaminellátottságra vonatkozó) életmódbeli tanácsokat kap. Javasolt például a minél jobb sebgyógyulás érdekében (is) leszokni a dohányzásról.
  2. A műtét előtt teljes körű kivizsgálásra (laborvizsgálat, röntgen, EKG, mell ultrahang), valamint altatóorvosi vizsgálatra van szükség. A beavatkozás altatásban történik, kb. egy óra hosszat tart. Az implantátumot a hónaljnál történt 4-5 cm-es bemetszésen keresztül ültetik be, ezért a heg alig észrevehető. Utána egy éjszakát kell az intézményben tölteni. Ezalatt rögzítő kötést és szívó draint helyeznek fel, amit távozáskor vízálló kötésre cserélnek.
  3. Az otthoni rehabilitáció során fokozatosan lehet visszatérni a megszokott életvitelhez. Az első héten nem érheti víz a sebet. Az első két hétben nem ajánlatos semmilyen jelentősebb mozgást végezni, a következő két hétben pedig csak kíméletes mozgás ajánlott. Ez alatt a négy hét alatt speciális rögzítőt kell viselni. Két hónapig kerülni kell a szoláriumot, napozást és szaunát. Kontrollvizsgálatra a műtétet végző plasztikai sebész ütemezése szerint kerül sor. A rehabilitációs időszak végén, a műtét után hat hónappal kívülről gyógyult a heg, de a szövetek teljes belső gyógyulása akár két évig is eltarthat, ezalatt figyelembe kell venni az orvos utasításait.

Férfi mellimplantátum - mit kell tudni róla?

A férfi mellimplantátumok élettartama hosszú, nincs szükség cserére, egyes gyártók élethosszig tartó garanciát vállalnak. Felépítésük szakadásmentes, tapintásra az izomszövethez hasonlók, a női implantátumokhoz képest és azoktól eltérőn szilárdabbak.

Férfi mellplasztika ára

A férfi mellplasztika ára 2.160.000 forinttól érhető el kedvezményesen. Ez az ár tartalmazza a mellimplantátumot, a beültetést, a kórházban tartózkodást, a speciális rögzítőt, de minden esetben egyedi árat számolnak ki a konzultáció során.


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!