Lézeres szőrtelenítés dióda lézerrel - Árak, menete, előnyök

Tudjon meg mindent a kezelésről vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

A lézeres szőrtelenítés manapság már egy nagyon népszerű eljárás, mivel rengeteg előnye van, mind a nők, mind a férfiak számára. Ha nem akar élete végéig borotvával, gyantával vagy epilálással szőrteleníteni, akkor ez az esztétikai eljárás végleges megoldást kínál! Így megspórolhatja az ebbe fektetett energiát és a hosszú perceket, amit szőrtelenítéssel tölt. Sokak számára azért kecsegtető a lézeres szőrtelenítés, mert a gyakori borotválás és gyantázás állandó bőrpírrel és szőrtüszőgyulladással jár.

Leggyakrabban a hónalj, láb és mellkas szőrtelenítését kérik klinikánkon. Az eredmény tartós, igen gyors és egyszerű, aminek nincsenek mellékhatásai. De mit érdemes még tudni a beavatkozásról? Cikkünkben összeszedtük a végleges szőrtelenítéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket.

Miért jó a dióda lézeres szőrtelenítés?

A klinikánkon dióda lézeres módszerrel dolgozunk, mert ez a legkorszerűbb és legeredményesebb technológia, amit jelenleg szőrtelenítésre lehet alkalmazni.

A dióda lézer fénye behatol a bőr alá és ott elégeti, elroncsolja a szőrtüszőket. A fény a szőrtüsző festékanyagában, a melaninban nyelődik el. Ezekben már nem fog szőr nőni a továbbiakban, legfeljebb csak kis pihék. Az eljárás igen széles körű bőr és szőrtípusra alkalmazható, így a sötét és világos szőrt egyaránt nagy hatékonysággal távolítja el. Mivel az ősz szálak nem tartalmaznak melanint, ezek eltávolítására nem alkalmas a dióda lézeres szőrtelenítés.

dióda lézeres szőrtelenítés

A lézeres szőrtelenítés menete

Első találkozáskor, a  konzultáción a szakorvos elmagyarázza a tervet, és hogy nagyjából hány kezelésre lesz szükség a kívánt cél eléréséhez.

Az eljárás igen gyorsan történik, nagyjából fél órát vesz igénybe.Az eljárás teljesen fájdalommentes, enyhe melegséget fog csak érezni a kezelt területen. Ezután a szakorvos jégzselével fogja hűteni a kezelt területet egy pár percig. A kezelést általában 6-8 alkalommal kell elvégezni, hogy az eredmény tökéletes legyen.  Az eljárás után enyhe bőrpír jelentkezhet, ami pár óra után elmúlik.

Mire kell figyelni lézeres szőrtelenítés előtt?

A beavatkozásra mindig úgy kell érkezni, hogy a szőrtelenítendő felület nem teljesen sima. A legjobb, ha a szőrszálak mérete 2-3 milliméter, éppen ezért az eljárás előtt és a kezelések között ne epiláljuk vagy gyantázzuk a területet, csak borotvát szabad használni.

A diódalézeres szőrtelenítés előnyei

A művelet abszolút fájdalommentes. Az eredmény bársonyosan puha bőr, ami véglegesen így is marad. Nincsen gyógyulási, felépülési idő az eljárás után, habár a szolárium használatát és a napozást kerüljük legalább egy hónapig.A dióda lézeres szőrtelenítésnek nincs hátránya, mellékhatása, illetve kockázata. A szép, sima bőrön kívül semmilyen más hatása nem lesz a beavatkozásnak.

Lézeres szőrtelenítés árak - Mennyibe kerül?

A lézeres szőrtelenítés ára a terület nagyságától és a szőrteleníteni kívánt testrésztől függ. Férfiaknak általában drágább, mivel szőrzetük erősebb és sötétebb, illetve sokkal sűrűbb is.

Lézeres szőrtelenítés típusa
Kedvezményes ár (Ft)
Lézeres szőrtelenítés konzultáció0
Lézeres szőrtelenítés- bajusz 8 alkalom (Nő)116.000
Lézeres szőrtelenítés- áll 8 alkalom (Nő)129.000
Lézeres szőrtelenítés- áll és bajusz 8 alkalom (Nő)218.000
Lézeres szőrtelenítés- alkar 8 alkalom (Nő)218.000
Lézeres szőrtelenítés- alkar és felkar 8 alkalom (Nő)340.000
Lézeres szőrtelenítés- hónalj 8 alkalom (Nő)156.000
Lézeres szőrtelenítés- bikinivonal 8 alkalom (Nő)156.000
Lézeres szőrtelenítés- teljes fazon 8 alkalom (Nő)286.000
Lézeres szőrtelenítés- hónalj és bikinivonal 8 alkalom (Nő)279.000
Lézeres szőrtelenítés- lábszár 8 alkalom (Nő)340.000
Lézeres szőrtelenítés- teljes láb 8 alkalom (Nő)639.000
Lézeres szőrtelenítés- mellkas 8 alkalom (Férfi)374.000
Lézeres szőrtelenítés- has 8 alkalom (Férfi)292.000
Lézeres szőrtelenítés- váll 8 alkalom (Férfi)218.000
Lézeres szőrtelenítés- hát 8 alkalom (Férfi)476.000
Lézeres szőrtelenítés- hát és váll 8 alkalom (Férfi)619.000

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!