Lézeres szőrtelenítés dióda lézerrel - Árak, menete, előnyök

Tudjon meg mindent a kezelésről vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

A lézeres szőrtelenítés manapság már egy nagyon népszerű eljárás, mivel rengeteg előnye van, mind a nők, mind a férfiak számára. Ha nem akar élete végéig borotvával, gyantával vagy epilálással szőrteleníteni, akkor ez az esztétikai eljárás végleges megoldást kínál! Így megspórolhatja az ebbe fektetett energiát és a hosszú perceket, amit szőrtelenítéssel tölt. Sokak számára azért kecsegtető a lézeres szőrtelenítés, mert a gyakori borotválás és gyantázás állandó bőrpírrel és szőrtüszőgyulladással jár.

Leggyakrabban a hónalj, láb és mellkas szőrtelenítését kérik klinikánkon. Az eredmény tartós, igen gyors és egyszerű, aminek nincsenek mellékhatásai. De mit érdemes még tudni a beavatkozásról? Cikkünkben összeszedtük a végleges szőrtelenítéssel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket.

Miért jó a dióda lézeres szőrtelenítés?

A klinikánkon dióda lézeres módszerrel dolgozunk, mert ez a legkorszerűbb és legeredményesebb technológia, amit jelenleg szőrtelenítésre lehet alkalmazni.

A dióda lézer fénye behatol a bőr alá és ott elégeti, elroncsolja a szőrtüszőket. A fény a szőrtüsző festékanyagában, a melaninban nyelődik el. Ezekben már nem fog szőr nőni a továbbiakban, legfeljebb csak kis pihék. Az eljárás igen széles körű bőr és szőrtípusra alkalmazható, így a sötét és világos szőrt egyaránt nagy hatékonysággal távolítja el. Mivel az ősz szálak nem tartalmaznak melanint, ezek eltávolítására nem alkalmas a dióda lézeres szőrtelenítés.

dióda lézeres szőrtelenítés

A lézeres szőrtelenítés menete

Első találkozáskor, a  konzultáción a szakorvos elmagyarázza a tervet, és hogy nagyjából hány kezelésre lesz szükség a kívánt cél eléréséhez.

Az eljárás igen gyorsan történik, nagyjából fél órát vesz igénybe.Az eljárás teljesen fájdalommentes, enyhe melegséget fog csak érezni a kezelt területen. Ezután a szakorvos jégzselével fogja hűteni a kezelt területet egy pár percig. A kezelést általában 6-8 alkalommal kell elvégezni, hogy az eredmény tökéletes legyen.  Az eljárás után enyhe bőrpír jelentkezhet, ami pár óra után elmúlik.

Mire kell figyelni lézeres szőrtelenítés előtt?

A beavatkozásra mindig úgy kell érkezni, hogy a szőrtelenítendő felület nem teljesen sima. A legjobb, ha a szőrszálak mérete 2-3 milliméter, éppen ezért az eljárás előtt és a kezelések között ne epiláljuk vagy gyantázzuk a területet, csak borotvát szabad használni.

A diódalézeres szőrtelenítés előnyei

A művelet abszolút fájdalommentes. Az eredmény bársonyosan puha bőr, ami véglegesen így is marad. Nincsen gyógyulási, felépülési idő az eljárás után, habár a szolárium használatát és a napozást kerüljük legalább egy hónapig.A dióda lézeres szőrtelenítésnek nincs hátránya, mellékhatása, illetve kockázata. A szép, sima bőrön kívül semmilyen más hatása nem lesz a beavatkozásnak.

Lézeres szőrtelenítés árak - Mennyibe kerül?

A lézeres szőrtelenítés ára a terület nagyságától és a szőrteleníteni kívánt testrésztől függ. Férfiaknak általában drágább, mivel szőrzetük erősebb és sötétebb, illetve sokkal sűrűbb is.

Az alábbi árak hölgyek esetén érvényesek

terület

alkalom

ár

hónalj

1

23 000 Ft

hónalj

8

156 000 Ft


lábszár

1

50 000 Ft

lábszár

8

340 000 Ft

teljes láb

1

107 000 Ft

teljes láb

8

728 000 Ft

Amennyiben szeretne személyre szabott árat és kezelési tervet kapni, jelentkezzen be egy ingyenes, kötelezettségektől mentes konzultációra!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egy vezető plasztikai sebészhez még ma!