Ingyenes konzultáció

Még csak gondolkodik valamelyik szépészeti beavatkozáson és kérdezne egy tapasztalt plasztikai sebésztől vagy már döntött róla és szeretné megtenni az első lépést?

Az ingyenes konzultáció mindkettőre tökéletes megoldás.

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra most!

Kérjük adja meg elérhetőségeit időpont egyeztetés céljából:

0 of 350

Mi fog történni a konzultáció során?

Hiába vágyik valaki egy plasztikai műtétre vagy esztétikai kezelésre, ha fél a beavatkozástól, kérdései, aggályai, téves elgondolásai vannak, melyeket az internetről összeszedett információ-morzsákkal próbál orvosolni.

Éppen ezért a plasztikai sebész feladata az, hogy az ingyenes konzultáció során:

  • eloszlassa Önben a felmerülő kételyeket, tévhiteket, internetes fórumozók helyett egy valódi, tapasztalt orvos válaszolja meg kérdéseit
  • megismerje az Ön egyedi testi adottságait és megértse céljait, vágyait
  • korrekt és pontos tájékoztatást adjanak arról, hogy milyen lehetőségek mentén érheti el a vágyott végeredményt
  • elmagyarázza, hogy az Ön számára ideális beavatkozás/kezelés milyen előnyökkel, hátrányokkal jár, pontosan mennyibe kerülne és milyen eredmény várható tőle
  • Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a mellrekonstrukciós konzultáció nem ingyenes!

Elégedett pácienseink mondták

Professzionális plasztikai sebészet csapat várja Budapesten!

Kornélia

Kozmetikus

❝ Aki teheti ide jöjjön, csak ajánlani tudom őket! Elsőosztályú kiszolgálás, személyzet és orvosok. De, ami a legfontosabb, hogy adnak a minőségre, arányokra és mindenre odafigyelnek. Ha úgy látják, hogy ügyfelük olyat kér, ami a hátrányára válna, inkább megpróbálják lebeszélni róla. Náluk nem minden a pénz. Sokkal inkább az esztétikusság, amire nagyon ügyelnek. Én, ha újra alávetném magam bármilyen beavatkozásnak kizárólag hozzájuk mennék!

2022. december

Andrea

Titkárnő

❝ Mindenkinek teljes szívből tudom ajánlani a klinikát. Áprilisban volt mellfelvarrás műtétem. Az első pillanatban éreztem, hogy itt különleges bánásmódban részesülök és ez az eltelt pár hónapban sem történt másként. Az eredmény pedig minden elképzelésemet felülmúlta. És nem utolsó sorban mindez teljesen versenyképes áron és csodálatos környezetben.


2022. április

Anna

Grafikus

❝ Körülbelül 5 hete volt mellnagyobbító műtétem. Több mint 200 km-t utaztam Bécsből a személyes konzultációra, a műtétre, és a műtét utáni vizsgálatokra. A klinika minden egyes dolgozója igazi profi, teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel. A személyzet kedves és segítőkész, a kórház gyönyörű, és a reggeli is nagyon finom volt.


2022. február