Menedzserszűrés - Komplex egészségügyi kivizsgálás Budapesten

Ismerje meg a szűrővizsgálat csomag ajánlatokat! Budapesten, a főváros szívében elhelyezkedő magánkórház teljes kivizsgálást kínál luxus környezetben, profi, nemzetközileg is elismert hazai orvosokkal.

Itt találkozhatott már velünk:

20+

fős orvoscsapat és személyzet

2

Partner klinika

10,000+

elvégzett menedzserszűrés

25+

kórházi ágy

A menedzserszűrés több szervrendszerre kiterjedő, prevenciós célú, állapotfelmérő komplex egészségügyi kivizsgálás. A manager szűrés segít a betegségek korai stádiumban történő felfedezésében, már a betegséget megelőző állapotok is kimutathatók, melyek így sokkal jobb eséllyel gyógyíthatók. A komplex szűrővizsgálatok által észlelt betegségek kezelése egyszerűbb, eredményesebb, így a súlyos állapotok elkerülhetők.

menedzserszűrés csomagok

A teljes körű kivizsgálás mellett egy-egy területre, betegségcsoportra irányuló célzott vizsgálatok a speciálisan egyéni problémákat derítik fel.

A menedzserszűrés a két vezető halálok, a szív- és érrendszeri és a daganatos betegségek, valamint az anyagcsere-betegségek előzményeit térképezi fel labor-, képalkotó, szakorvosi és diagnosztikai vizsgálatok alapján.

A manager szűrés eredményeiről szakorvosi összefoglaló tájékoztatja a pácienst. Előnye, hogy a vizsgálatokat egy helyen, egy időben végzik el, egy orvos összegzi az eredményeket. Állapotfelmérő menedzserszűrést ajánlott évente-kétévente végezni egy-egy betegség korai felismerése vagy kizárása érdekében.

Menedzserszűrés csomagok

A legjobb menedzserszűrés csomagok a vizsgálatokat a céliránynak megfelelően csoportosítják és együttesen végzik el a minél szélesebb körű állapotfelmérés érdekében. Ennek megfelelően az alábbi ajánlott vizsgálatcsomagok állnak rendelkezésre: 

Standard menedzserszűrés

általános állapotfelmérésre

Komplex menedzserszűrés

anyajegyszűréssel kibővített állapotfelmérés

Superior menedzserszűrés

anyajegyszűréssel, fül-orr-gégészeti és mozgásszervi vizsgálattal bővített állapotfelmérés

Ezen kívül igénybe vehetők célirányos szűrővizsgálati csomagok:

  1. Specifikus szűrőcsomag egy-egy betegségcsoportra, tünetegyüttesre: szív- és érrendszeri szűrővizsgálat, komplex dietetikai kivizsgálás, covid-19 szűrővizsgálat
  2. Gyermek szűrővizsgálatok az életkor szerinti fejlődés ellenőrzésére és speciális betegségcsoportokra (allergia, asztma, anyagcsere-betegségek)

Kiknek ajánlott a menedzserszűrés?

Az elnevezéssel ellentétben nem csak menedzsereknek, hanem mindenkinek szüksége van rendszeres állapotfelmérő vizsgálatokra, de stresszes életmód, valamint bizonyos, betegségek rizikóját növelő, és egyéb hajlamosító tényezők mellett különösen ajánlott. Ezek a következők:

  • mozgásszegény, ülő életmód
  • dohányzás
  • családi felmenők között előforduló szív- és érrendszeri betegség, cukorbetegség, daganatos betegség halálok.

Elmondható tehát, hogy menedzserszűrés nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott! Különösen javasolt azoknak, akik már hosszabb ideje, akár évek óta nem voltak orvosnál és akiknél a rizikófaktorok közül több is fennáll.

Hogyan zajlik a menedzserszűrés?

Időpontfoglalással egyszerre biztosítható a vizsgálatok összehangolt, egy helyben történő elvégzése, nem kell különböző helyekre bejelentkezni, különböző időpontokat egyeztetni.  A vizsgálatokat egymás után, néhány órán belül elvégzik a klinikán, előkészületet nem igényel. 

Milyen vizsgálatokat tartalmaznak a menedzserszűrés csomagok?

A menedzserszűrés Budapest ajánlott klinikáján az alap szakorvosi vizsgálatok mellett az egyes csomagokban egy-egy részletesebb információt adó vagy egyéb szerveket is bevonó vizsgálat is tartozik.

Standard csomag 

A Standard csomag az alábbi vizsgálatokat tartalmazza:

Komplex csomag

A Komplex csomag fentieken kívül a következőket tartalmazza:

Superior csomag

A komplex csomag szolgáltatásain kívül tartalmaz

Menedzserszűrés árak

A menedzserszűrés árak a kiválasztott csomagtól függenek. Az alábbi táblázat mutatja az adott manager szűrés ár összegét.

Standard csomag

220 000 Ft

Komplex csomag

350 000 Ft

Superior csomag

450 000 Ft

 Az akciós szűrővizsgálatok minden esetben a nagyobb csomagokat jelentik, hiszen azok nyújtják a legtöbb szolgáltatást kedvezményes áron.


Foglaljon időpontot!

Modern luxusklinika Budapest szívében