Mellnagyobbítás műtét nélkül?

Tudjon meg mindent a lehetőségekről vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

A mellnagyobbításra való igény nem is olyan ritka, mint elsőre gondolnánk. Ma már nagyon sokan szenvednek a hibás testképtől, és emiatt gyakran kétségbeesetten keresnek megoldást arra, hogy a zsírpárnákat eltüntessék, formásabb fenekük legyen, vagy éppen a melleiket nagyobbítsák, formázzák meg. Ezekre a vágyakra pedig már egy komplett iparág épült rá, amely különböző kiegészítőkkel, étrendekkel, melltartókkal, és egyebekkel próbálják vásárlásra ösztönözni a hölgyeket, és bizony az urakat is. Ebben a posztban megnézünk néhány olyan terméket és kiegészítőt, amelyekről szerte az interneten lehet találni leírást, értékelést, és még őszinte vélemények is előfordulnak. Először azonban nézzünk meg egy fontos kérdést: mi számít tartós eredménynek? 

Tartós mellnagyobbítás

A műtéttel vagy anélkül végzett mellnagyobbítások eredményének tartóssága igencsak eltérő. Ha a beavatkozás nélkül eltölthető időszakot és a vállalt garanciát nézzük, akkor egyértelműen a mellimplantátummal való mellnagyobbítás győz: alapvetően az egyszeri beavatkozást követően, kb. 20-25 évig nem lesz szükség újabb beavatkozásra.

Tartósság és kivitelezés tekintetében a következő megoldás a saját zsírral történő mellnagyobbítás, ami egy ritkábban végzett mellnagyobbítási forma. Ezzel bizonyos időre tartós hatást lehet elérni, bár a zsírsejtek általános tulajdonságai (tehát a fogyás és a gyarapodás) ebben az esetben is jelen vannak, tehát változhat a mellméret. Éppen ezért mi az implantátumos nagyobbítást javasoljuk!

Talán az egyik legnépszerűbb, már valóban nem műtéti jellegű mellnagyobbítás a hyaluronsavval történő feltöltés. Erről szintén van egy részletesebb posztunk, amit ide kattintva olvashat. A hyaluronsav szintén olyan anyag, ami természetesen is jelen van a szervezetben, és egy idő – jó esetben 1-1,5 év alatt – kiürül.

Ezzel a hárommal le is zárhatjuk a tartós és valós eredményt nyújtó mellnagyobbítási módszereket, most ideje szemügyre venni az egyéb módozatokat!

Mellnagyobbítás természetesen

A természetesnek titulált mellnagyobbítási módok egy jelentős része főleg a különböző gyógynövények hatásán alapul. Gyakran különböző gyógynövények kivonatának összekeverésével jön létre az a tabletta, por, vagy egyéb formájú étrend-kiegészítő, amely természetesen mellnövelő hatást kínál. Ezek a szerek nagyjából akár még hatásosak is lehetnének, ugyanakkor többségében olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amely a test olyan folyamatait befolyásolja, amit még orvosok sem szívesen bolygatnak. Ez pedig a hormontermelés! Egész pontosan az agyalapi mirigy termelésére hatnak e szerek, amely a serdülőkor végéig a mell fejlődését befolyásoló hormonokat termeli. Véleményünk, hogy csak olyan hormontermelést érintő szereket szedjen, amit orvos ír elő, és azt is csak indokolt esetben. 

Ezeknek a természetes szereknek további hátulütője, hogy a hatás megtartása érdekében hosszú időn át kell alkalmazni, ami azt is jelenti, hogy éveken át alkalmazni kell és nem biztos, hogy tényleg azt az eredmény produkálja, mint amit ígér.

mellnagyobbítás masszázzsal

Mellnagyobbítás külsőleg: masszázsok

Számos olyan oldallal, illetve szolgáltatással találkozhatunk online, amelyek speciális, mellnövelő masszázsokat ígérnek. Arról, hogy ezek mennyire hatásosak, megoszlanak a vélemények. Elsősorban annyi bizonyos, hogy van, amelyek segítenek ideig-óráig, de valós hatást nem biztosítanak. A masszázs helyett inkább a különböző, a mellizmokat erősítő edzésformákat javasoljuk. Ezek ugyan meg nem növelik a mellek méretét, de jobb tartást adhatnak az egész mellkasnak, ezzel feljebb emelve a melleket.

Mellnagyobbítás házilag

A házilagos megoldások közül talán kettő van, amit érdemes kiemelni: a diéták és a pumpák. A diéták nem szorulnak különösebb magyarázatra, mivel számos olyan növény, élelmiszer van, ami némileg segíthet a mell formálásában. Ugyanakkor a legtöbbje olyan (pl.: fokhagyma), amit amúgy is fogyasztunk.

Gyakran találni pumpákat is, amelyek a vákuum hatásával ígérnek melleket. Na most, ezeket huzamosabb ideig használni nem szabad, a leírásaik alapján inkább szexuális kellékek (növelik az érzékenységet) mint mellnagyobbító eszközök. 

Ha tartós eredményt szeretne válassza a plasztikai sebészetet!

Igaz, egy plasztikai sebészet oldalán azt olvasni, hogy inkább egy beavatkozás ajánlott, ami nem meglepő, de sajnos akkor is igaz! Nem feltétlenül kell egyből beleugrani az implantátummal történő mellnagyobbításba, meg lehet próbálni a hyaluronsavas mellformázást is. Ha hosszú távra tervez, akkor azonban inkább az implantátum mint a csodamódszerek!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egyik vezető sebészünkhöz még ma!


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti gombra kattintva és jelentkezzen be egyik vezető sebészünkhöz még ma!

Egyéb cikkeink mellplasztika témában